Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.
(0314) 763 403

Vacature woonbegeleider

Erve Wullinck is een gezinshuis onder de vlag van Sa-Net Wonen, waar jong (volwassenen) vaardigheden leren om verder te komen in het leven. Zij leren omgaan met hun eigen mogelijkheden en beperkingen. Ontdekken wat ze zelf kunnen, waar nog hulp bij nodig is. Weten dat je oké bent, en jezelf toerusten om zo zelfstandig mogelijk te functioneren. En het allerbelangrijkste; Erve Wullinck is een thuisbasis.

Erve Wullinck is een woonhuis voor cliënten met uiteenlopende begeleidingsvragen. Zowel op een woongroep, in een eigen studio, of in een satellietwoning. Pieter en Gerjanne Hamming wonen met hun gezin onder hetzelfde dak in hun eigen woning. Samen met een klein team van medewerkers willen wij bovenstaande met onze bewoners bereiken.

Voor ons team zijn wij per direct op zoek naar twee nieuwe collega's binnen de functie van::

WOONBEGELEIDER MET WERKERVARING (min-max 16-24/28 u/wk)

WAT GA JE DOEN                                                    

Als woonbegeleider heb je een verantwoordelijke en zelfstandige functie en bied je ondersteuning aan cliënten. Hierbij kan sprake zijn van een psychische (PDD-NOS/persoonlijkheidsproblematiek) en of verstandelijke beperking die hen in meer of mindere mate beperkt in het dagelijks functioneren. Je stelt samen met de cliënt een begeleidingsplan op en werkt vervolgens aan de gestelde doelen.

Als begeleider ben je samen met onze cliënten verantwoordelijk voor een fijne en veilige woon- en leefomgeving. Samen activiteiten ondernemen, zowel huishoudelijk als recreatief. Je leert de cliënt vaardigheden aan en denkt samen met de cliënt na over hoe deze vaardigheden vast te houden. Je signaleert de directe en indirecte hulpvragen, en adviseert en ondersteunt onze cliënt in zijn/haar groeiproces. Je werkt zowel alleen als samen met een collega in verschillende diensten. Een persoonlijke benadering op basis van vertrouwen is hierin het uitgangspunt.

WAT BIEDEN WIJ

Wij werken met een betrokken en bevlogen team. Wij geven je de ruimte en het vertrouwen om de begeleiding op jouw manier in te vullen, vanuit onze visie.  Je krijgt een tijdelijk contract conform cao gehandicapten zorg, FWG 40. Bij goed functioneren wordt dit verlengd. Je werkt zowel door de weeks als in het weekeind, volgens een vast rooster. De werktijden zijn van 8.00-15.30/15.00-22.00/16-21.00 en in het weekeind van 13.00-21.00 uur.

 

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU

Je hebt ruime ervaring in het werkveld. Je weet om te gaan met een brede en diverse doelgroep, hebt kennis van ASS en kunt professioneel en zelfstandig omgaan met gedragsproblematiek.

Als persoonlijk begeleider ben jij betrokken en professioneel naar jouw cliënten, en externe contacten. Verder ben je een bouwer, probleemoplossend, zelfstandig en sta je stevig in je schoenen. Jij bent in staat om stabiliteit en structuur aan te brengen, in samenwerking met collega’s en behandelaars. Je kunt jouw werkwijze verantwoorden aan de hand van het zorginhoudelijke kader en kan dit zowel mondeling als schriftelijk toelichten.

 

INTERESSE? LEUK!

Je kunt tot 20 augustus een mail sturen naar Gerjanne Hamming (gerjannehamming@gmail.com) waarin je vertelt waarom jij geknipt bent voor deze baan. en waarin je je CV met referenties bijvoegt. We willen graag weten wat je relevante werkervaring precies inhoudt, en waarom je bij ons wilt komen werken, we hebben dus liever een uitgebreide sollicitatie waarin je vertelt wie je bent en waarom jij de man of vrouw bent voor deze functie, dan een korte brief verwijzend naar een CV. Voor de functieomschrijving klik hier. Vanwege de vergewisplicht zijn wij verplicht om de opgegeven referenties te controleren. Houd er rekening mee dat het kunnen overleggen van een recente Verklaring Omtrent Gedrag een vereiste is voor indiensttreding. We streven naar een snelle startdatum.